Hakotrailers

In- en verkoop - onderhoud en renovatie - paardentrailers en aanhangers

Ondertitel

Gratis controle van uw paardentrailer of aanhanger!

Veiligheid staat hoog in het vaandel bij Hakotrailers. Daarom bieden wij u geheel gratis en vrijblijvend een controle aan van uw trailer of aanhanger. Zo weet u snel of u er nog veilig mee op pad kunt de komende tijd, of dat u beter een aantal maatregelen kunt nemen om ongelukken te voorkomen. 


Wat wordt er precies gecontroleerd? 

We controleren meer dan 20 onderdelen, waaronder de oplooprem, de banden, het chassis, de verlichting, de achterklep, het hang- en sluitwerk, de wanden en de bodem. 


Vooral de banden en de bodem zijn vaak een probleem: ook al zien uw banden er nog als nieuw uit, toch zitten hier vaak droogtescheurtjes in. Hierdoor kunt u een klapband krijgen. Ook kan de bodem van uw paardentrailer inmiddels zo verrot zijn, dat uw paard er doorheen kan zakken. En dit kan ook tijdens het rijden gebeuren... 


Gratis en vrijblijvend

De controlebeurt kost u niets en is geheel vrijblijvend. U hoort van ons óf en zo ja, wat er aan de trailer of aanhanger mankeert. Als u de eventuele mankementen door ons wilt laten verhelpen, dan maken wij graag een vrijblijvende offerte voor u op. Kleine reparaties kunnen mogelijk al op dezelfde dag uitgevoerd worden. 


Maak een afspraak

Wilt u gebruik maken van deze actie? Neem dan contact met ons op via tel. 06-11169441, per e-mail naar [email protected] of via het contactformulier van deze website. 


Graag tot ziens bij Hakotrailers!