top of page

Verrotte bodem of wand(en)? Wacht niet te lang!

De bodem van uw trailer kan zó verrot zijn, dat uw paard er zelfs doorheen kan zakken! Met laden, maar ook tijdens het rijden. Daar moet u toch niet aan denken? Ook rotte zijwanden brengen risico's met zich mee. Risico's die u vast niet wilt nemen.

Dus heeft u het vermoeden van een zachte plek in uw bodem of wanden of is uw trailer al langere tijd niet gecontroleerd? Aarzel dan niet en kom even langs bij Hakotrailers voor een gratis en geheel vrijblijvende check van hooguit een kwartier! 

Na afloop hoort u meteen óf en zo ja, wat er aan de trailer mankeert. Ook hoort u meteen wat de reparatiekosten zouden zijn. Als u wilt, voert Hakotrailers de eventuele werkzaam-heden aan de trailer graag voor u uit. 

Maakt u voor de controle wel vooraf een afspraak. Dit kan telefonisch via 06-11169441 of via de website www.hakotrailers.nl. De controle is helemaal gratis en verplicht u tot niets.

Weer zo goed als nieuw

Vaak kunt u na renovatie weer jaren vooruit met uw trailer. Wij kunnen de volgende werkzaamheden voor een gunstige prijs voor u uitvoeren:

  • vervanging van de bodemplaat, inclusief rubberen gietvloer of een verlijmde rubber mat
  • vervanging van de zijwanden in diverse kleuren
  • vervanging van de achterklep en het aanbrengen van een oploopmat op de klep.

Prijsindicatie

Een nieuwe bodem voor een 1,5 paards trailer

inclusief montage leveren wij al vanaf € 600,00. 

Vraag of prijsopgave?

Neemt u vrijblijvend contact met ons op!

Naam*

E-mailadres*

Bericht*

bottom of page